Future Clean: milieuvriendelijk en kostenbesparend

 
Er wordt door een jaar heen heel wat gewassen. De vuile was gaat de machine in, we voegen wasmiddel toe en enige tijd later is de was smetteloos schoon, zacht, soepel en ruikt ook nog lekker fris. Maar is het wasmiddel dat we gebruiken wel zo onschuldig en voordelig als het lijkt? Future Clean heeft een revolutionair product samengesteld; een vloeibaar totaalwasmiddel met een speciaal doseringsapparaat. Het wasmiddel is geschikt voor zowel de witte, de donkere, als de bonte was, op elke temperatuur. Met een druk op de knop wordt de exacte hoeveelheid zeep naar de machine gestuurd. Met name de hoeveelheid zeep is van groot belang, want met teveel wasmiddel komt er sneller een storing en met te weinig wasmiddel wordt niet het juiste resultaat bereikt; namelijk een frisse en schone was. Door het doseersysteem wordt veel minder zeep gebruikt dan met handmatige dosering. Met de flacon van 10 liter of 5 liter in 3 verschillende geuren kunnen met een standaard wasmachine zo'n 300* wasbeurten (met de 10 liter jerrycan) worden gedraaid.
In tegenstelling tot hetgeen vaak gedacht wordt, leveren grote hoeveelheden waspoeder geen betere resultaten, ook niet bij erg bevuilde stoffen. Integendeel, ze veroorzaken meer schuimvorming waardoor de wrijving vermindert en dus ook de wasresultaten. Maar waspoeder heeft ook andere nadelen. Het doet het wasgoed sneller slijten en ontkleuren. Daarnaast kan het jeuk en huiduitslag veroorzaken. Gelukkig is er nu Future Clean. Gebruik van Future Clean leidt ook tot minder storingen en zo dus tot een langduriger behoud van uw wasmachine. Daarnaast kan door gebruik van Future Clean ook de schade aan het milieu tot een minimum beperkt worden.
 
Kosten:
  • Complete set, inclusief aansluitkosten   €299,-
  • Jerrycan zeep (10 liter)                       € 99,-
  • Jerrycan zeep (5 liter)                         € 49,95,-
  • Los jerrycan pompje                           € 10,-
* Er wordt in dit rekenvoorbeeld gesproken van een gemiddelde van 300 wasbeurten. Met 10 liter Future Clean kan uitgegaan worden van het volgend aantal wasbeurten:
  • 250 volle belading
  • 160 halve belading en 170 volle belading
  • 500 halve belading

Storingsmelding

Telefoon: 

06 -53175300

071 -4075453

Storing online melden.

 

inloggen 's Heerenloo

 

Adresgegevens

Molentuinweg 9

2223 HA / Katwijk ZH

Postbus 378 

2220 AJ / Katwijk ZH 

KvK 28037365

 

leveranciers